ДРУЖКІВСЬКИЙ

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНИЙ

КОЛЕДЖ
эмблема




 

Головна » 2019 » Січень » 25 » Экологічна безпека
09:24
Экологічна безпека

25січня 2019р. у  гуртожитку  ДЖКК ДонНАБА для студентів коледжу відбулося навчання на тему ««Экологічна безпека продуктів харчування: вплив посуду харчового призначення  на організм людини».
Сьогодні вже ніхто не буде заперечувати, що матеріал посуду  напряму впливає на якість їжі та, як наслідок, на наше здоров’я. Щоб уникнути багатьох хвороб, важливо не тільки правильно харчуватися, але і  знати, який посуд приносить шкоду здоров’ю, тому що матеріал, з якого він виготовлений, може виділяти отруйні речовини.
Викладач екології Гречишкіна О.В. розповіла про користь та шкоду від використання чавунного, алюмінієвого, скляного, мідного, акрилового, глиняного,парцелянового, пластикового посуду. Використовуючи пам’ятки з  маркування ,яке має посуд, студенти оцінили найбільш відоме пакування харчових продуктів, та посуд, яким користуються самі.
 

Переглядів: 156 | Додав: Gosha747 | Рейтинг: 0.0/0
Субота, 15.08.2020, 12:35
Вітаю Вас Гість

Форма входу

Календар

«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Посилання

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0